Mollet del Vallès

Feixisme a l'estil PxC

"És una vergonya utilitzar l'odi com a maquinaria per a fer vots"

En les últimes hores hem conegut una sorprenent noticia local sobre la qual la JSC de Mollet del Vallès ens volem pronunciar. Segons la darrera informació proporcionada, el Partit Popular (PP) de la nostra localitat ha difós publicitat en contra del sector musulmà que actualment es troba en manifestació davant del nostre ajuntament per tal d’aconseguir un centre de culte. Sota una foto del grup islàmic en acció, la pregunta era "¿El Ayuntamiento debe permitir esto en la vía pública? Nosotros creemos que no. E insistiremos lo que haga falta para que el Ayuntamiento actúe."

Des de la JSC de Mollet, considerem una mostra de insensibilitat, per no dir, racisme les declaracions del Partit Popular que volen fomentar la discòrdia mitjançant una campanya per crear desigualtat entre persones, ja sigui pel seu lloc de naixement o religió. La nostra posició és clara, tindrem TOLERÀNCIA CERO amb aquestes mostres de neofeixisme que s’estan produint des de el grup local Popular i que semblen més pròpies d’altres formacions polítiques de caire marcadament xenòfob.

A més volem donar recolzament a les accions dutes a terme per l’ajuntament encaminades al compliment de la legalitat i sempre esgotant la via de la negociació.

Secretari d’organització de les JSC Mollet del VallèsJuan Torrecila"