Mollet del Vallès

La Vinyota i la política oportunista

Ara Mollet-ERC fa un ús partidista del greuge que patim com a ciutadans de Mollet

En aquest país, si es barregen dos conceptes, ja tenim el conflicte servit. Només mencionar urbanitzar i ajuntament, es genera tot una voràgine d’especulacions, rumors i acusacions fruit de la incultura o l’oportunisme polític. És això mateix el que està passant a Mollet amb el cas de la Vinyota. Un barri pensat per a habitatge de protecció oficial i del qual molts joves se n’estan beneficiat és actualment l’arma que utilitza l’oposició per desgastar el govern municipal com abans ho van fer amb altres temes.


Centrem-nos en el cas. La sentència judicial del Tribunal Suprem (estatal) ha dictaminat que l’empresa municipal Mollet Impulsa ha de pagar una suma desorbitada de diners per l’expropiació dels terrenys de la Vinyota. Lluny de voler “jutjar” una sentència, a nivell personal em sembla un despropòsit enorme que posa les bases per a l'especulació als jutjats.


Al marge de la sentència tenim una sèrie d’actors que en fan ús i no precisament en favor de la ciutat. Ara Mollet-ERC, després de diversos posicionaments contradictoris, demana la dimissió de l’alcalde en un absurd intent de capitalitzar una situació negativa per a la ciutat per fer politiqueig.
És lamentable que en lloc de sumar en positiu davant aquesta notícia negativa provocada per un tribunal “Espanyol”, es dediquin a fer una política de destrucció per intentar esgarrapar vots de cara a les futures eleccions municipals.


Estic molt sorprès que després de la demostració de demagògia d’Ara Mollet-ERC, aquests, no utilitzin també el tema de l’estat propi per acabar de barrejar una miqueta més els temes que els hi agrada molt. En els temps que corren, però, convindria menys teatre i més arremangar-se per fer de Mollet, entre tots, el millor dels espais per viure i conviure.

Rubén López Zúñiga

Comentaris

  • Anònim
    I as of late ran over your online journal and have been perusing along. I thought I would leave my first remark. I don't recognize what to say with the exception of that I have delighted in perusing. Decent blog. I will continue going by this site frequently. timeless jewelry pleasant post, stay aware of this fascinating work. It truly regards realize that this subject is being secured likewise on this site so cheers for setting aside time to talk about this!
  • Anònim
    The world is changing fast. people are also being changed.day by day we are becoming more dependant on degital system.yoU make me think of this really. half life 3
  • Anònim
    Decent to peruse your article! I am anticipating sharing your enterprises and encounters. Halloween Costumes Canada
Mostrar més comentaris | Mostrant 3 comentaris de 321

Comentar