Mollet del Vallès

La Vinyota i la política oportunista

Ara Mollet-ERC fa un ús partidista del greuge que patim com a ciutadans de Mollet

En aquest país, si es barregen dos conceptes, ja tenim el conflicte servit. Només mencionar urbanitzar i ajuntament, es genera tot una voràgine d’especulacions, rumors i acusacions fruit de la incultura o l’oportunisme polític. És això mateix el que està passant a Mollet amb el cas de la Vinyota. Un barri pensat per a habitatge de protecció oficial i del qual molts joves se n’estan beneficiat és actualment l’arma que utilitza l’oposició per desgastar el govern municipal com abans ho van fer amb altres temes.


Centrem-nos en el cas. La sentència judicial del Tribunal Suprem (estatal) ha dictaminat que l’empresa municipal Mollet Impulsa ha de pagar una suma desorbitada de diners per l’expropiació dels terrenys de la Vinyota. Lluny de voler “jutjar” una sentència, a nivell personal em sembla un despropòsit enorme que posa les bases per a l'especulació als jutjats.


Al marge de la sentència tenim una sèrie d’actors que en fan ús i no precisament en favor de la ciutat. Ara Mollet-ERC, després de diversos posicionaments contradictoris, demana la dimissió de l’alcalde en un absurd intent de capitalitzar una situació negativa per a la ciutat per fer politiqueig.
És lamentable que en lloc de sumar en positiu davant aquesta notícia negativa provocada per un tribunal “Espanyol”, es dediquin a fer una política de destrucció per intentar esgarrapar vots de cara a les futures eleccions municipals.


Estic molt sorprès que després de la demostració de demagògia d’Ara Mollet-ERC, aquests, no utilitzin també el tema de l’estat propi per acabar de barrejar una miqueta més els temes que els hi agrada molt. En els temps que corren, però, convindria menys teatre i més arremangar-se per fer de Mollet, entre tots, el millor dels espais per viure i conviure.

Rubén López Zúñiga

Comentaris

  • Anònim
    This type of message always inspiring and I prefer to read quality content, so happy to find good place to many here in the post, the writing is just great, thanks for the post find out more
  • Anònim
    Center Director Kenneth H. Keller, a noted aficionado of fine pens, entered the competition. When all was said and done, all 14 fountain pens were sold, and more than $8,000 was raised for the center.private investigators
  • Anònim
    Really great post, Thank you for sharing This knowledge.Excellently written article, if only all blog. link building tools
Mostrar més comentaris | Mostrant 3 comentaris de 266

Comentar